Välj en sida

Har du koll på hur du kan dra nytta av alla nya digitala möjligheter?

Idag är det enkelt att arbeta både flexibelt, på distans och precis hur det passar dig. Som användare kan du enkelt anpassa olika digitala lösningar för just dina unika behov och önskemål. Med det här sagt vill jag, Berglöf Unlimited, att fler ska få chansen att testa ny teknik genom Microsoft Office 365.

Jag arbetar varje dag med att hjälpa företag och organisationer att skapa rätt förutsättningar med modern teknik från Microsoft och kan nu erbjuda er att prova på en månad helt gratis för 25 användare. Prata med mig så hjälper jag er igång! Läs mer om Microsoft Office 365 nedan.

Ökat samarbete

Modern teknik möjliggör smarta, effektiva möten. Digitala verktyg låter er personal arbeta i samma dokument, dela information och kommunicera med varandra.

Ökad mobilitet

Arbetsplatsen är inte längre en fysisk plats. Mobila verktyg gör distansarbete effektivare och enklare, och bidrar till en bättre balans mellan arbete och fritid för medarbetarna.

Ökad Flexibilitet

Den aktivitetsbaserade arbetsplatsen låter individer och grupper välja miljö utifrån situation och uppgift. Det underlättar samarbete och möten inom organisationen och stärker företagets kultur.

Ökade insikter

Analysverktyg med artificiell intelligens kan ge insikter i medarbetarnas arbetssätt och användande av verktyg och arbetstid. Information som kan bidra till förståelse om hur resurser kan optimeras.

Ökad säkerhet

Moderna säkerhetsverktyg ser till att obehöriga inte får tillgång till företagets information, och skyddar företagets system från virus och andra cyberhot.

Vad är Microsoft Office 365

Office 365 är en molnbaserad prenumerationstjänst som omfattar de bästa verktygen för dagens arbetssätt. I Office 365 kombineras klassledande program som Excel och Outlook med kraftfulla molntjänster som OneDrive och Microsoft Teams, vilket ger alla möjlighet att skapa och dela var som helst på alla enheter.

Sju sätt att jobba smartare i molnet

Samarbete och kommunikation är avgörande faktorer för en framgångsrik verksamhet. Om ni och era kunder använder samma verktyg öppnas många nya möjligheter.

Se hur ni drar nytta av molnet på bästa sätt för att:

  • Förbättra kommunikation och samarbete
  • Öka ditt företags mobilitet
  • Förvandla data till insikter

Skaffa E-Boken idag

Ladda hem vårt whitepaper: ”Digitaliseringen ställer nya krav på säkerhet”