Välj en sida

De nya Office 2016-programmen är här – både till PC och Mac!

Microsoft Office ger dig sina välkända program på alla dina enheter. Spara tid i vardagen och jobba när du vill och var du vill.

Office 365 följer med överallt på alla enheter

En Office 365-prenumeration ger dig mesta möjliga värde och den bästa Microsoft Office-upplevelsen. Du får kompletta, installerade versioner av de kända Office-programmen – tvärs över dina enheter. Få tillgång till dina dokument var du vill och när du vill. Nu får du nya Office 2016-programmen både till din PC och Mac. Välj mellan Office 365 Home (för upptill 5 användare) och Office 365 Personal (för en användare).

Några fördelar med Office 365

  • Du får alltid den senaste versionen genom löpande uppdateringar av de nya Office-programmen, både för PC och för Mac. Detta innebär att du alltid har uppdaterade versioner av Word, Excel, PowerPoint och OneNote
  • Publisher och Access medföljer till din PC
  • Office-programmen är anpassade till dina enheter med tillgång till dina filer överallt.
  • 1 TB OneDrive-molnlagring av dina bilder, musik, videor och dokument. Detta gör att du kan lagra allt på samma plats och få tillgång till det varsomhelst och närsomhelst. Du kan skapa, redigera och dela dina dokument medan du är i farten.
  • Uppgraderingar ingår så att du alltid har de senaste versionerna av programmen så fort de är tillgängliga.
  • Hjälp från en Office-expert ingår så att du kan få hjälp var du än är.
  • 60 ringminuter varje månad ingår via Skype. På så sätt kan du hålla kontakt med familj och vänner över hela världen.
  • Välj det Office 365-abonnemang som passar dig bäst och använd Office på alla dina enheter, från PC och Mac till surfplatta och telefon.

Modern produktivitet för en enhet

Alla våra programversioner kommer nu med Office 2016, både till PC och till Mac. Det är det bästa Office-paketet hittills med förbättrad funktionalitet. Utöver Office 365 finns det fyra andra Office-utgåvor att välja mellan så att du kan hitta versionen som passar dig bäst.

Med Office Home & Student 2016 och Office Home & Student 2016 för Mac får du tillgång till de mest välkända Office-programmen som Word, Excel och PowerPoint.

Med Office Home & Business 2016 och Office Home & Business 2016 Mac får du även tillgång till e-posttjänsten Outlook. Dessa versioner passer för dig som behöver Office till en enda enhet.