Välj en sida

Workout Åre 2014

Workout Åre välkomnar till ett träningsevent utöver det vanliga!

En unik träningshelg med en generös blandning av indoor och outdoor.
Som deltagare bjuds du, under ett och samma tak, på inspirerande träningsklasser av Sveriges bästa instruktörer, föreläsningar, workshops, förstklassigt boende, möjlighet till spa och relax samt mycket annat.

I år hittar du nära 100 olika träningsklasser och föreläsningar att välja bland. Du hittar inspiratörer så som Jessica Clarén, Johanna Andersson, Andreas Öhgren, Jim Berg, Annika Sjöö, Per Markussen, Katarina Woxnerud, Cecilia Gustafsson, Amanda Eade, Jenny och Mads Jacobsen samt många, många fler. Alla på plats för att ge just dig en träningshelg som laddar dina batterier, ger inspiration och nya kunskaper.

De senaste åren har Workout  Åre växt stadigt och nu tar vi ännu ett steg längre ut ur huset. Vi skapar i år en härlig blandning mellan indoor och outdoor. Fler uteklasser, crossfit boxar och fler cykelklasser är några av årets nyheter. Ta med dig din egen roadbike och utveckla din back-teknik hos oss i en utmanade och unik miljö.  Testa löpning eller utveckla den löpteknik som du redan har. Oavsett som du testar för första gången eller vill bli bättre på det du redan kan så hittar du inspiration i vårens schema.

En träningshelg med allt du behöver för att släppa vardagen ett tag.